Els Tresors de Simat

  • tresors1 carrusel 612x288
  • tresors2 carrusel 612x288
  • Vista general de Simat de la Valldigna
  • Font Gran de Simat

 

tresors0 extracto 170x130Converteix-te en protagonista de la història de Simat acompanyant al cavaller medieval Pere d’Atzllor, mitjançant un recorregut ple de tresors per descobrir i llegendes conservades des de sempre a cadascun dels racons del poble.

 

 

Què és?

Els Tresors de Simat és una ruta urbana que transcorre pels carrers i monuments més representatius de la localitat. Aquesta ruta pot realitzar-se tan per lliure, amb l’utilització d’audioguies (les trobaràs a la Tourist Info), com acompanyat per un guia local.

A més, disposem d’una guia didàctica per realitzar la ruta amb grups escolars i convertir la visita en una activitat dinàmica i participativa.

Recorregut

Aquest plànol és una eina de recolzament per a la utilització del reproductor d'àudio. Els números situats al mapa corresponen al nombre de pista del MP3 i les ferradures són les marques que trobaràs pintades al terra, que indiquen el lloc exacte on escoltar la pista d'àudio corresponent.

Podeu llogar les audioguies a la Tourist Info de Simat de la Valldigna, situada al passeig 9 d’octubre, s/n. L’horari és de dimarts a diumenge de 9 a 14h. Tanmateix, us recomanem que crideu per telèfon prèviament per tal d’assegurar la disponibilitat (96 281 09 20).

Guia didàctica per a escolars

La guia didàctica dels Tresors de Simat està formada per tres parts: una presentació power point, prèvia a la visita, per tal que els alumnes coneguen Simat de la Valldigna; unes fitxes de treball per a realitzar al llarg del recorregut; i un joc de taula per a que aprenguen jugant quan tornen a les aules. Podeu descarregar tots els documents fent clic als enllaços.