La Terreta: «És una bona manera de fer arribar als més menuts la nostra història musical»

la terreta 6

La Terreta: «És una bona manera de fer arribar als més menuts la nostra història musical»

«Som gent senzilla, de poble i amb el do necessari per aconseguir que els més menuts disfruten, junt amb la resta de la família». Així, es defineix el grup musical La Terreta, que actuarà el pròxim dissabte 10 de juliol, a les 19:00 h, al CEIP Valldigna, quan li pregunten pels integrants de la banda.

Al llarg de l’espectacle, el grup combina la música amb el teatre per interpretar temes valencians i així donar a conèixer alguns dels cantautors i grups valencians que han marcat la història de la música valenciana «d’una manera entretinguda» i fent partícips als més menuts. Destaquen que tant els xiquets com les xiquetes que acudeixen a l’espectacle «són molt participatius i es queden molt contents». Reconeixen que és molt diferent actuar amb xiquets que amb adults, ja que amb aquests últims «hi ha més pressió i menys respecte», però amb els més menuts «hi ha un ambient més divertit i un bon tracte per part dels pares».

Tota la música que interpreta La Terreta és en valencià, ja que tots els integrants del grup són de la Comunitat Valenciana i, a més, «ens agrada la música i creiem que és una bona manera de fer-la arribar als més menuts i que així coneguen la nostra història musical». Al llarg de l’espectacle, els assistents poden gaudir de tot tipus de música: Des de Raimon fins a Obrint Pas passant per la Gossa Sorda, Al Tall o cançons populars d’algunes festes com les de Moros i Cristians.

Malgrat la seua trajectòria i les seues ganes de divertir al públic, La Terreta, com la resta del sector cultural, s’ha vist afectada per la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, ja que «ens hem quedat sense treball durant els últims mesos, tot i que ara pareix que va millorant la situació». No obstant, consideren que «la cosa està malament, ja que no hem rebut ajudes». A Simat de la Valldigna els esperem amb els braços oberts amb l’objectiu de cantar i ballar amb ells i mostrar-los el nostre suport.

la terreta 2 la terreta 3  la terreta 8la terreta 6la terreta 4 la terreta