Comunicat del dimarts, 14 juliol 2015

1. L’Ajuntament informa als interessats en participar en el concurs-oposició per al contracte relleu de peó, que el termini per presentar les instàncies finalitza demà.
2. El Centre Concertat de Formació Professional «Almi» de Tavernes de la Valldigna informa que hui i demà estarà obert el període de sol·licitud de plaça per a la matrícula del pròxim curs escolar dels cicles formatius de grau mitjà d’Administració, Comerç i Marketing i Informàtica. Més informació a l’Acadèmia «Almi» al carrer Sant Lluís 89 de Tavernes o al telèfon 962820229.
3. La Conselleria d’Agricultura informa que degut al «Pla Valencià d’actuació contra la mosca de la fruita», en alguns camps es realitzaran treballs de recollida de fruita residual que es depositarà en borses de color negre que no s’hauran de tocar, a més, es farà un trampeig massiu per part de la Conselleria amb la mateixa finalitat.
4. La Regidoria d'Agricultura fa saber que ha començat la «Campanya contra la Mosca» per a les varietats primerenques de cítrics: Marisol, Clausellina, Clemenrubí, Basol, Okitsu, Oronules, Arrufatina, Hashimoto, Beatriz, Loretina, Clemenpons, Esbal, Oroval i Satsuma Owari, Clemennapo, Mioro, Pri-23, Iwasaki i Primosole. Els interessats en el producte per al tractament s’hauran d’apuntar en l’ajuntament fins al dimarts 21 de juliol.