Comunicat del dilluns, 13 juliol 2015

1. El Centre Concertat de Formació Professional «Almi» de Tavernes de la Valldigna informa que els dies 14 i 15 de juliol estarà obert el període de sol·licitud de plaça per a la matrícula del pròxim curs escolar dels cicles formatius de grau mitjà d’Administració, Comerç i Marketing i Informàtica. Més informació a l’Acadèmia «Almi» al carrer Sant Lluís 89 de Tavernes o al telèfon 962820229.
2. L’Ajuntament informa als interessats en participar en el concurs-oposició per al contracte relleu de peó, que el termini per presentar les instàncies finalitzarà el 15 de juliol.
3. La Conselleria d’Agricultura informa que degut al «Pla Valencià d’actuació contra la mosca de la fruita», en alguns camps es realitzaran treballs de recollida de fruita residual que es depositarà en borses de color negre que no s’hauran de tocar, a més, es farà un trampeig massiu per part de la Conselleria amb la mateixa finalitat.
4. La Regidoria d'Agricultura fa saber que ha començat la «Campanya contra la Mosca» per a les varietats primerenques de cítrics: Marisol, Clausellina, Clemenrubí, Basol, Okitsu, Oronules, Arrufatina, Hashimoto, Beatriz, Loretina, Clemenpons, Esbal, Oroval i Satsuma Owari, Clemennapo, Mioro, Pri-23, Iwasaki i Primosole. Els interessats en el producte per al tractament s’hauran d’apuntar en l’ajuntament fins al dimarts 21 de juliol.
5. L’Associació de Jubilats i Pensionistes en col·laboració amb l’Ajuntament, convida al poble el dissabte 18 de juliol a les 09:30h del matí a les despeses i a continuació al campionat de Truc, Parxís i Dòmino.
6. Es fa saber al poble, que demà dia 14 de juliol, el camí de La Fontarda a l’altura de la mateixa, estarà tallat desde les 06:00h del matí fins les 15:00h de la vesprada per motius d’obres.
7. Es fa saber a tots els apuntats a les classes de Aqua-Gym que hui no hi haurà classe de 20:00h a 21:00h per motius personals.