Comunicat del divendres, 10 juliol 2015

1. El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha decretat per a demà el nivell 3 d'alerta davant el risc d'incendis forestals, per tant, no es podrà cremar.
2. El Centre Concertat de Formació Professional «Almi» de Tavernes de la Valldigna informa que els dies 14 i 15 de juliol estarà obert el període de sol·licitud de plaça per a la matrícula del pròxim curs escolar dels cicles formatius de grau mitjà d’Administració, Comerç i Marketing i Informàtica. Més informació a l’Acadèmia «Almi» al carrer Sant Lluís 89 de Tavernes o al telèfon 962820229.
3. L’Ajuntament informa als interessats en participar en el concurs-oposició per al contracte relleu de peó, que el termini per presentar les instàncies finalitzarà el 15 de juliol.
4. La Mancomunitat de la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna han organitzat per a demà dissabte una ruta cicloturística pels paratges més emblemàtics de la Platja de Tavernes. L'eixida serà a les 08:30h del matí des de l'oficina Tourist-Info de la Platja. Les persones interessades a assistir s'hauran d'inscriure a l'oficina Tourist-Info de Simat fins les 14:00h.
5. La Regidoria de Cultura, dins el programa d'activitats culturals 2015, convida al poble a gaudir de l’actuació de «Encryptados», que tindrà lloc demà a les 23:00h a la Font Menor.
6. La Regidoria de Cultura recorda que demà a les 22:30h a la Font Gran, es projectarà la pel·lícula «Alexander y el dia terrible, horrible, espantoso, horroroso».