Comunicat del dimecres, 8 juliol 2015

1. L'Ajuntament informa que s'ha convocat sessió del Ple per a esta vesprada a les 20:00h al Saló d'Actes.
2. L’Ajuntament informa als interessats, que des del dia 2 de juliol fins al 13 de juliol estarà obert el termini per presentar les instàncies de participació al concurs-oposició per al contracte relleu de peó.
3. La Conselleria d’Agricultura informa que degut al «Pla Valencià d’actuació contra la mosca de la fruita», en alguns camps es realitzaran treballs de recollida de fruita residual que es depositarà en borses de color negre que no s’hauran de tocar, a més, es farà un trampeig massiu per part de la Conselleria amb la mateixa finalitat.
4. La Regidoria d'Agricultura fa saber que ha començat la «Campanya contra la Mosca» per a les varietats primerenques de cítrics: Marisol, Clausellina, Clemenrubí, Basol, Okitsu, Oronules, Arrufatina, Hashimoto, Beatriz, Loretina, Clemenpons, Esbal, Oroval i Satsuma Owari, Clemennapo, Mioro, Pri-23, Iwasaki i Primosole. Els interessats en el producte per al tractament s’hauran d’apuntar en l’ajuntament fins al dimarts 21 de juliol.
5. L’Ajuntament convoca a tots els xiquets/es que s’han apuntat al taller de disfresses, a una reunió de creació d’idees per a demà dijous a les 17:30h al Casal Jove.