Comunicat del dimarts, 07 juliol 2015

1. El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha decretat per a demà el nivell 3 d'alerta davant el risc d'incendis forestals, per tant, no es podrà cremar.
2. L’Ajuntament informa als interessats, que s’ha obert el termini per participar en el procés de selecció d’un tècnic superior o mestre d’educació infantil per a l’Escoleta Municipal per al proper curs 2015-2016. El termini de presentació d’instàncies finalitzarà el proper 13 de juliol.
3. L'Ajuntament informa que s'ha convocat sessió del Ple per a demà a les 20:00h al Saló d'Actes.
4. L’Ajuntament informa als interessats, que des del dia 2 de juliol fins al 13 de juliol estarà obert el termini per presentar les instàncies de participació al concurs-oposició per al contracte relleu de peó.
5. La Mancomunitat de la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna informen que aquest dimecres hi haurà un autobús gratuït per anar a la festa del clot de la font. L'eixida serà a les 18:30h des de la parada de bus enfront del Bar Levante. La tornada es farà després de l'actuació musical programada, sobre les 22:00h. Les persones interessades en assistir s'hauran d'inscriure a l'Oficina Tourist-Info de Simat fins el dimecres a les 12:30h. Les places son limitades.
6. La Conselleria d’Agricultura informa que degut al «Pla Valencià d’actuació contra la mosca de la fruita», en alguns camps es realitzaran treballs de recollida de fruita residual que es depositarà en borses de color negre que no s’hauran de tocar, a més, es farà un trampeig massiu per part de la Conselleria amb la mateixa finalitat.
7. La Regidoria d'Agricultura fa saber que ha començat la «Campanya contra la Mosca» per a les varietats primerenques de cítrics: Marisol, Clausellina, Clemenrubí, Basol, Okitsu, Oronules, Arrufatina, Hashimoto, Beatriz, Loretina, Clemenpons, Esbal, Oroval i Satsuma Owari, Clemennapo, Mioro, Pri-23, Iwasaki i Primosole. Els interessats en el producte per al tractament s’hauran d’apuntar en l’ajuntament fins al dimarts 21 de juliol.