Comunicat del dilluns, 6 juliol 2015

1. El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha decretat per a demà el nivell 3 d'alerta davant el risc d'incendis forestals, per tant, no es podrà cremar.
2. La Comissió de Coordinació del programa de prevenció i atenció als problemes de salut degut a l’onada de calor ha decretat per a demà el nivell 3 per temperatures extremes.
3. L’Ajuntament informa al personal inscrit al «Voluntariat Ambiental de Prevenció d’Incendis», que s’han de presentar a les 16:00h a la porta de l’Ajuntament.
4. L’Ajuntament informa als interessats, que s’ha obert el termini per participar en el procés de selecció d’un tècnic superior o mestre d’educació infantil per a l’Escoleta Municipal per al proper curs 2015-2016. El termini de presentació d’instàncies finalitzarà el proper 13 de juliol.
5. La Mancomunitat de la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna informen que aquest dimecres hi haurà un autobús gratuït per anar a la festa del Clot de la Font. L'eixida serà a les 18:30h des de la parada de bus enfront del Bar Levante. La tornada es farà després de l'actuació musical programada, sobre les 22:00h. Les persones interessades en assistir s'hauran d'inscriure a l'Oficina Tourist-Info de Simat fins el dimecres a les 12:30h. Les places son limitades.