Comunicat del divendres, 3 juliol 2015

1. El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha decretat per a demà el nivell 3 d'alerta davant el risc d'incendis forestals, per tant, no es podrà cremar.
2. L’Ajuntament informa als interessats, que s’ha obert el termini per participar en el procés de selecció d’un tècnic superior o mestre d’educació infantil per a l’Escoleta Municipal per al proper curs 2015-2016. El termini de presentació d’instàncies finalitzarà el proper 13 de juliol.
3. El Club de Pilota Simat junt a l’Ajuntament de Simat convida al poble a participar en els actes del «Dia de la Pilota» que se celebrarà demà, amb una partida de pilota a l'avinguda Jaume I a les 19:30h, Sariero i Vilare contra Sagasta I i Sagasta II, i a la 1:00h verbena a la Font Gran.
4. El CEIP Valldigna recorda que les sol·licituds per a les ajudes assistencials de menjador escolar per al curs 2015-2016 es poden presentar fins al proper dilluns dia 6 de juliol.
5. Es fa saber als quintos del 64, que demà a les 22:00h, hi haurà sopar al Bar Moto2.
6. La Regidoria de Cultura, dins el programa d'activitats culturals 2015, convida al poble a gaudir de l’actuació de «Café Teatre», que tindrà lloc esta nit a les 23:00h al Bar Sagasta.
7. La Mancomunitat de la Valldigna informa que per a demà s'ha programat una ruta senderista per recórrer les Neveres de Barx. L'eixida serà a les 8:00h del matí des de la Plaça Major de Barx. Les persones interessades en assistir s'hauran d'inscriure a l'Oficina Tourist-info de Simat. L'organització es fa càrrec de l'assegurança d'accidents dels participants.
8. L’Associació de Jubilats i Pensionistes informen que esta nit el sopar serà a les 21:30h. Es recorda que s’ha de dur el tiquet.
9. El Grup Muntanya Valldigna informa que demà es farà la popular pujada nocturna al Mondúver. L'eixida serà a les 20:00h des de la Font Nova de les Foies. Es recomana dur calçat adequat, entrepà i llanterna. Les inscripcions es faran en el lloc d'eixida de la ruta.
10. La Mancomunitat de la Valldigna vos convida a la Novena Edició de l’Encontre Nacional de Cors Valldigna, que tindrà lloc demà dissabte a les 20:00h a l’Església del Monestir.