Comunicat del dijous, 2 juliol 2015

1. L’Ajuntament informa als interessats, que s’ha obert el termini per participar en el procés de selecció d’un tècnic superior o mestre d’educació infantil per a l’Escoleta Municipal per al proper curs 2015-2016. El termini de presentació d’instàncies finalitzarà el proper 13 de juliol.
2. La Regidoria de Medi Ambient informa a tots els interessats en participar en el «Voluntariat Ambiental de Prevenció d’Incendis», que poden passar a inscriure's per l’Ajuntament fins al divendres.
3. El Club de Pilota Simat junt a l’Ajuntament de Simat convida al poble a participar en els actes del «Dia de la Pilota» que se celebrarà dissabte dia 4, amb una partida de pilota a l'avinguda Jaume I a les 19:30h, Sariero i Vilare contra Sagasta I i Sagasta II, i a la 1:00h verbena a la Font Gran.
4. El CEIP Valldigna recorda que les sol·licituds per a les ajudes assistencials de menjador escolar per al curs 2015-2016 es poden presentar fins al proper dilluns dia 6 de juliol.
5. La Regidoria de Cultura, dins el programa d'activitats culturals 2015, convida al poble a gaudir de l’actuació de «Café Teatre», que tindrà lloc demà a les 23:00h al Bar Sagasta.
6. L’Associació de Jubilats i Pensionistes informen que demà el sopar serà a les 21:30h. Es recorda que s’ha de dur el tiquet.
7. La Mancomunitat de la Valldigna informa que aquest dissabte s'ha programat una ruta senderista per recórrer les Neveres de Barx. L'eixida serà a les 8:00h del matí des de la Plaça Major de Barx. Les persones interessades en assistir s'hauran d'inscriure a l'Oficina Tourist-info de Simat fins al divendres a les 12:00h. L'organització es fa càrrec de l'assegurança d'accidents dels participants.
8. El Grup Muntanya Valldigna informa que aquest dissabte es farà la popular pujada nocturna al Mondúver. L'eixida serà a les 20:00h des de la Font Nova de les Foies. Es recomana dur calçat adequat, entrepà i llanterna. Les inscripcions es faran en el lloc d'eixida de la ruta.