Comunicat del dimarts, 23 juny 2015

1. Salut Pública de Gandia informa que les cites que s’han enviat per a la Unitat Mòbil de Prevenció de Càncer de Mama instal·lada a Tavernes per al dia 26 de juny queden anul·lades i es realitzaran el dia 10 de juliol.
2. El CEIP Valldigna informa que s’han convocat les ajudes assistencials de menjador escolar per al curs 2015-2016. Les persones interessades poden passar per la consergeria del Centre per recollir la documentació. Les sol·licituds es poden presentar fins al dia 6 de juliol.
3. Es fa saber als interessat en inscriure’s als cursos de natació i aquagym, que poden passar per la piscina municipal.
4. L’Associació d’Ames de Casa convida a les sòcies al berenar de fi de curs que tindrà lloc esta vesprada a les 18:00h a la Casa de la Música.
5. La Conselleria d’Agricultura informa que degut al «Pla Valencià d’actuació contra la mosca de la fruita», en alguns camps es realitzaran treballs de recollida de fruita residual que es depositarà en borses de color negre que no s’hauran de tocar.