Comunicat del divendres, 19 juny 2015

1. El CEIP Valldigna comunica als pares i mares dels alumnes que han acabat 6é de primària, que poden passar pel Centre, dilluns a partir de les 13:00h per recollir la documentació acadèmica oficial per matricular-se a l’Institut.
2. Salut Pública de Gandia informa que les cites que s’han enviat per a la Unitat Mòbil de Prevenció de Càncer de Mama instal·lada a Tavernes per al dia 26 de juny queden anul·lades i es realitzaran el dia 10 de juliol.
3. El Casal Jove informa que demà a les 11,00h, es farà un taller per a fer fundes de mòbils, dirigit a joves de més de 8 anys. Cal inscripció prèvia al mateix Casal, i recordar que l'exposició Creart Jove es pot seguir visitant a la Casa de la Cultura fins demà.
4. L’Ajuntament, dins el programa d'activitats culturals 2015, convida al poble a gaudir de l’actuació de «Garcia», que tindrà lloc demà dissabte a les 23,00h a la Font Menor.
5. Es fa saber als interessat en inscriure’s als cursos de natació i aquagym, que poden passar per la piscina municipal.
6. L’Associació d’Ames de Casa convida a les sòcies al berenar de fi de curs que tindrà lloc el dimarts 23 de juny a les 18,00h a la Casa de la Música.
7. El CEIP Valldigna informa que s’han convocat les ajudes assistencials de menjador escolar per al curs 2015-2016. Les persones interessades poden passar per la consergeria del Centre per recollir la documentació. Les sol·licituds es poden presentar fins al dia 6 de juliol.