Comunicat del divendres, 4 de juny de 2021

1. Es fa saber al poble que s’ha obert el termini per apuntar-se a l’Escola d’Estiu I 2021 (alumnes de 1er d’infantil a 1er de primària) i l’Escola d’Estiu II (de 2n a 6é de primària). Les persones interessades hauran de recollir la sol·licitud a la Biblioteca i realitzar l’ingrés abans del 9 de juny.

2. La Policia Local de Simat de la Valldigna s’adreça als propietaris i propietàries d’animals domèstics perquè prenguen mesures de precaució al traure els animals pels espais lliures, sobretot al camp, pels actuals casos d’enverinament. La Policia està fent totes les gestions per trobar l’origen del verí escampat per alguns llocs del terme municipal.

3. La Policia Local comunica al poble que es tinga la màxima precaució a l’hora de conduir a causa de la nombrosa presència de porcs senglars que transiten per les vies públiques. Al mateix temps, s’ha adreçat al Seprona i a altres organitzacions per tractar de frenar l’impacte que causa este animal en els camps productius agrícoles.

4. Es fa saber al poble que s'ha obert el termini d'inscripció per a l'Escola Infantil Municipal des del dia 2 fins al 16 de juny. La sol·licitud es podrà fer presencialment o a través de presentació electrònica tal i com s'estableix a les bases de la convocatòria. Més informació a la web o a l'ADL de l'Ajuntament.

5. La Regidoria de Cultura informa que el concert «Fuego violeta» previst per a demà, dissabte 5 de juny, queda ajornat a causa de les previsions meteorològiques.

6. La Regidoria de Cultura comunica que el curs d’skate i el taller de grafiti organitzat demà, dissabte 5 de juny, queda ajornat a causa de les previsions meteorològiques.

7. Es fa saber al poble que demà, dissabte 5 de juny, les activitats extraescolars es realitzaran a la Casa de la Cultura.