Comunicat del dijous, 23 juliol 2015

1. Es fa saber al poble que segons comunica l’empresa Iberdrola, demà divendres de 08:30h a 10:30h del matí es tallarà la llum a alguns domicilis dels següents carrers: C/ Barranquet, Pl. Font Gran, C/ Jaume I, C/ Joan Martorell, C/ Major, C/ Mariano Benlliure, C/ Pou, C/ Sant Roc, Pl. Ramiro Calatayud.
2. Es fa saber al poble que fins el dia de Santa Anna, estarà tallat al trànsit de vehicles el C/Santa Anna. L’accés al C/França es podrà fer per la part de dalt del C/ Toro.
3. Es fa saber al poble que des del dia 25 de juliol i fins el dia 9 d’agost, estarà habilitat l’estacionament en bateria a l’avinguda la Valldigna.
4. La Regidoria de Sanitat, Salut i Benestar Social convoca al poble a l’acte informatiu sobre el Mosquit Tigre, hui a les 19:30h de la vesprada, en la planta baixa de la Casa de la Cultura.
5. El Club de Correr la Llebre convida als xiquets i xiquetes de tot el poble a participar en la cursa infantil que es celebrarà demà divendres 24 al carrer de l'escola a les 20:00h de la vesprada.
6. La Mancomunitat de la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna informen que aquest dissabte s'ha programat una ruta senderista per la falda del Toro, amb dificultat mitjana. L'eixida serà a les 08:00h del matí des de la porta del Monestir. Les persones interessades a assistir hauran d'inscriure’s a l'Oficina Tourist-info de Simat fins el divendres a les 14:00h.