Comunicat del divendres, 17 juliol 2015

1. El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha decretat per a demà el nivell 3 d'alerta davant el risc d'incendis forestals, per tant, no es podrà cremar.
2. L’Associació de Jubilats i Pensionistes en col·laboració amb l’Ajuntament, convida al poble el demà dissabte 18 de juliol a les 09:30h del matí a les despeses i a continuació al campionat de Truc, Parxís i Dòmino.
3. La Societat Unió Musical de Simat, fa saber als socis i al poble que el dissabte 18 de juliol a les 22:30h tindrà lloc el Festival de Bandes a la Plaça Constitució.
4. La Mancomunitat de la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna informen que aquest dissabte dia 18 s'ha programat una ruta senderista al Castell de la Reina Mora. L'eixida serà a les 08:30h del matí des de la plaça de l'Ajuntament de Benifairó. L'organització es fa càrrec de l'assegurança d'accidents dels participants.
5. Es fa saber al poble que l’exposició de fotos organitzat per les festeres de Santa Anna al Monestir el proper 19 de Juliol, queda anul·lat per motius no vinculats a la corporació festera de Santa Anna, l’acte se celebrarà els dies 24, 25 i 26 de juliol de 19:00h a 22:00h al carrer Santa Anna.
6. Les festeres de Santa Anna informen que qui vullga col·laborar en les festes, poden passar per el mercat, per la carnisseria de Roberto, per la de Olegario o per la Casa dels Festers per a pagar i arreplegar el llibre de festes.
7. Es fa saber als xiquets i xiquetes que demà dissabte dia 18 de juliol, hi hauran preparats jocs a la zona del llavador de la Font Gran, organitzat per la comissió de festes de Santa Anna.