• Inici
  • Actualitat
  • SUBVENCIÓ PER A LA GESTIÓ FORESTAL SOSTENIBLE I LA PREVENCIÓ D’INCENDIS FORESTALS REACCIONA 2021 – DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

SUBVENCIÓ PER A LA GESTIÓ FORESTAL SOSTENIBLE I LA PREVENCIÓ D’INCENDIS FORESTALS REACCIONA 2021 – DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

Captura de pantalla 2024-05-07 180402

 

L’Ajuntament de Simat de la Valldigna va sol·licitar una subvenció a la Diputació de València, dins de la convocatoria Reacciona 2021, per a la gestió forestal i la prevenció d’incendis forestals, amb un doble objectiu:

  1. Realitzar una actuació silvícola de prevenció d’incendis forestals en la zona de Les Foies: desbrossaments, aclarida de plançoneda, aclarida de millora, tall selectiu, selecció de brostes i brots, desbrossament d’herba o bardisses del sotabosc, esporgades, preparació de fusta i desembosc.
  2. Compra de ferramentes, maquinària i complements forestals per a treballs de prevenció d’incendis forestals

Així doncs, l’Ajuntament de Simat de la Valldigna va rebre aquesta subvenció, amb un pressupost desglossat de la següent forma:

  1. Actuació silvícola de prevenció d’incendis forestals a la zona de Les Foies: amb un pressupost d’execució de 10.695,19 €, del quals s’ha rebut una ajuda de 10.695,19 € de la Diputació de València.
  2. Compra de ferramentes, maquinària i complements forestals: amb un pressupost d’execució de 8.667,33 €, del quals s’ha rebut una ajuda de 8.667,33 € de la Diputació de València.

Gràcies a aquesta subvenció de la Diputació de València, l’Ajuntament de Simat de la Valldigna ha pogut donar un pas més en la millora de la gestió forestal i en la prevenció d’incendis forestals del municipi.