II Trobada de la Mediterrània

Logo Simatlogo cijb

 

 

Reunió a Simat de la Valldigna per a concretar detalls de la pròxima Trobada de la Mediterrània


La cita unirà esport, cultura i tradició del 7 al 9 d'octubre.


El p
resident de la Confederació Internacional de Pilota a mà (CIJB), AlbertoSoldado, i l'alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet, van mantindré una reunió de treball aquest dilluns per a establir les línies d'actuació de la II edició de la Trobada de la Mediterrània.


La cita, que englobarà esport, cultura i tradició en la línia de la primera edició realitzada l'any passat, tindrà com a seu la localitat valenciana de Simat de la Valldigna, on entre els dies 7 i 9 del pròxim mes d'octubre es donaran cites diferents equips de diferents regions i nacions que, a més, competiran per segon any per la Copa Llatina de pilota a mà. Una competició que englobarà, de la mateixa manera, diferents modalitats de joc, com el joc internacional o el one wall.

Taula rodona: formació

Així mateix, en la reunió entre Soldado i Mansanet s'ha concretat que, en aquesta segona edició, es realitzarà una taula rodona dedicada a la formació. La cita d'aquest acte serà el primer dia, 7 d'octubre. També s'ha establit que la inauguració es durà a terme en el mateix Monestir de Santa María de la Valldigna, situat en Simat. Es tracta d'un lloc emblemàtic de la localitat, així com un punt de trobada de diferents segles, cultures i tradicions.Mansanet y Soldado