Primera estació meteorològica municipal

AVAMET - MXO el temps  el tiempo Simat de la Val2

 

 Estació Meteorològica de Simat AVAMET

 

 

L’AJUNTAMENT DE SIMAT INSTAL·LA LA PRIMERA ESTACIÓ  METEOROLÒGICA MUNICIPAL A TRAVÉS D’AVAMET

L’Ajuntament de Simat de la Valldigna ha entrat a formar part com a associat de l’Associació Valenciana de Meteorologia (AVAMET), un organisme sense ànim de lucre que té com a objectius, entre d’altres, prestar un servei a la ciutadania perquè estiga informada sobre els distints fenòmens meteorològics que es produeixen al terme municipal, col·laborar amb les autoritats en tot allò que fa referència a la meteorologia i l’oratge, estimular la investigació meteorològica i col·laborar de forma altruista i solidària en la realització de projectes relacionats amb la meteorologia.

L’estació meteorològica de Simat, situada en l’edifici de l’Ajuntament, dóna informació precisa sobre la temperatura, humitat, vent, precipitacions, estadística, etc., així com previsions. També, amb aquesta iniciativa, Simat estarà present de manera periòdica en la informació de l’oratge que emet l’emissora de TV pública valenciana À Punt.

Aquesta estació meteorològica és la primera que s’inaugura a l’Ajuntament i, segons el regidor de Medi Ambient, Josep Gregori, «tindrà un cert valor per als llauradors i persones que treballen al camp».

Qualsevol persona pot consultar la informació meteorològica sobre Simat publicada en la pàgina web de l’Ajuntament o anar directament al l’enllaç següent: mxo_avamet_Simat de la Valldigna