• Inici
  • Actualitat
  • Programa «EMDONA 2022». Contractació de dones desocupades

Programa «EMDONA 2022». Contractació de dones desocupades

 EMDONA 2022

 

Programa «EMDONA 2022». SUBVENCIONS DESTINADES A LA CONTRACTACIÓ DE DONES DESOCUPADES

04._Anunci_-_Ban_EMDONA_2022.pdf

ANUNCI

L’Ajuntament de Simat de la Valldigna en el marc del programa «EMDONA» de l’exercici 2022 va a procedir a la selecció, mitjançant presentació de les corresponents ofertes d’ocupació davant l’oficina LABORA, de conformitat amb les instruccions determinades. Es concreten a continuació les ocupacions i/o formació requerida en cada cas:

PROGRAMA «EMDONA 2022»

OCUPACIONS / FORMACIÓ REQUERIDA:

GRAU O DIPLOMATURA EN TURISME (Nombre de persones a contractar: 1) requisit titulació mínim Grau o Diplomatura en Turisme.

ENGINYERA TÉCNICA INDUSTRIAL (Nombre de persones a contractar: 1) requisit titulació mínim Enginyeria Técnica Industrial.

TÈCNICS ADMINISTRATIUS, EN GENERAL, requisit titulació mínima CFGS Administració i Finances o equivalent (Nombre de persones a contractar: 1)

PERSONAL DE NETEJA O NETEJADORS EN GENERAL (Nombre de persones a contractar: 2)

Condicions de les contractacions / Col·lectiu destinatari:

Durada: 9 mesos – jornada completa

Dones desocupades

Les persones destinatàries interessades, hauran de constar inscrits com a demandants d’ocupació, en les ocupacions concretes i amb la formació requerida en l’oficina LABORA corresponent, com a data màxima el proper DILLUNS 1 D’AGOST DE 2022.

La posterior selecció es realitzarà en base al llistat de persones preseleccionades per l’Oficina LABORA d’Alzira, tot d’acord amb els criteris i la Instrucció, del Director General del LABORA. Més informació a l’ADL (Paula).