Entrega de premis del I Trail Simat OnTrack

18

Entrega de premis del I Trail Simat OnTrack

El passat divendres 4 de juny, les portes del Monestir de la Valldigna van acollir l’entrega de premis del I Trail Simat OnTrack organitzat per Trifitness31 i la Regidoria d’Esports de Simat de la Valldigna.

Els guanyadors, que van poder realitzar la prova entre el 13 de febrer i el 14 de març de 2021 degut a la situació sanitària, van rebre el guardó per part del regidor d’Esports, Joan Vicent Bañuls, i el president del Club d’Esports de Muntanya de Simat de la Valldigna.

Els participants podien realitzar la prova tantes vegades com volgueren, tot i que sols quedava enregistrada la millor marca. La prova del Trail va tindre un recorregut de 21 km, l’Sprint-Trail es va realitzar al llarg de 10,5 km i, per últim, la modalitat Sprint Vertical Massís del Toro d’1,5 km amb una pendent entre el 30% i el 43%.

A més, el primer classificat de cada categoria va rebre un lot de llibres de la Valldigna i una visita guiada per a dos persones al Monestir de la Valldigna.

Bañuls va agrair la participació en esta primera edició, ja que «l’esport i el turisme van units i, d’esta manera, els participants van poder conèixer la localitat al temps que realitzaven la prova».