• Inici
  • Actualitat
  • L'Associació de Jubilats i Pensionistes de Simat de la Valldigna participa en l'Encontre Provincial de Voluntariat a La Llosa de Ranes

L'Associació de Jubilats i Pensionistes de Simat de la Valldigna participa en l'Encontre Provincial de Voluntariat a La Llosa de Ranes

IMG_8910.JPG

L'Associació de Jubilats i Pensionistes de Simat de la Valldigna ha participat aquest matí a l'Encontre de Voluntariat de la Federació provincial de la Unió Democràtica de Jubilats i Pensionistes (UDP) de València. En aquesta ocasió, l'encontre ha tingut lloc a la localitat de La Llosa de Ranes.

Al llarg del matí, els i les participants han descobert alguns indrets emblemàtics de la localitat de la Costera i han gaudit d'una demostració de danses. Al migdia ha tingut lloc l'acte institucional a l'Auditori Mestre Vicent Tortosa, on han acudit la secretària autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal, Helena Ferrando, la directora general de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència, Mercé Martínez, i el director territorial de Presidència de la Generalitat, Francisco Molina, entre altres autoritats locals i provincials.

Helena Ferrando ha reconegut l'esforç de totes les persones majors voluntàries i ha assegurat que eixa tasca en eixa etapa concreta de la vida "pot ser una opció molt saludable física i mentalment". Per la seua banda, Mercé Martínez ha agraït "l'enorme solidaritat i generositat" dels voluntaris que, amb la seua companyia, contribueixen a "curar l'ànima" d'aquelles persones més majors que viuen en soledat.

L'alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet, que ha acompanyat l'associació de jubilats en aquesta data, ha assenyalat l'important paper que juga aquesta associació en el teixit social simater i el bé que fan a totes aquelles persones que viuen a soles.

Després de l'acte institucional, totes i tots els participants han tingut un dinar de germanor com a cloenda d'aquesta trobada.