Biblioteca

On estem?

4929 biblioteca extracto 170x130La biblioteca pública és un servei municipal obert a tothom que té com a missió facilitar i promoure l’accés a la informació, la formació continua i el lleure per tal d’aconseguir ciutadans preparats per a viure en una societat global. L’accés a la biblioteca és públic i els seus serveis bàsics són gratuïts, només s’exigeix el carnet de soci per al préstec domiciliari i per a l’accés als equips informàtics.

 

 

 

Ens pots trobar a la plaça Ramiro Calatayud nº 5

Telf. 962811828. Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Horari De dilluns a divendres de 9:00h a 13:30h i de 16:00h a 20:00h.

Horari d'estiu: Del 16 juliol al 14 setembre 2018, de dilluns a divendres, de 9:00h a 13:30h.

Serveis

  • Préstec: per a la lectura en sala no necessiteu cap carnet, per al préstec domiciliari cal tenir i presentar el carnet de soci de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana, amb ell podeu demanar llibres Este carnet és gratuït, personal i valid per a totes les biblioteques de la Xarxa. Com a norma general els usuaris disposen d'un termini de quinze dies prorrogables per al préstec de llibres (sempre i quan l'exemplar no tinga cap reserva). Per a més informació podeu consultar la normativa de préstec de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana així com per a descarregar el formulari per traure el carnet al final d'esta secció.
  • Préstec interbibliotecari: si necessites un llibre que no es troba a la biblioteca, però sí en altres biblioteques de la xarxa, pots sol•licitar a la biblioteca que tramite el préstec de l'exemplar.
  • Equips informàtics d'accés públic: en l'actualitat disposem d'equips informàtics amb connexió a internet. Per poder accedir cal presentar el carnet de lector i ser major d'edat. Els menors només podran fer-ne ús si van acompanyats del pare, mare o responsable o si porten el formulari amb el consentiment dels pares junt amb una fotocòpia del DNI. Cal fer reserva de torn.

Documents: http://xlpv.cult.gva.es/files/formularicarnets.pdf

Serveis en linea

  • Consulta al catàleg: Consulta al fons de la biblioteca i de les biblioteques de la Xarxa.
  • Consulta i renovació de préstec: Podeu consultar l'estat dels vostres préstecs així com prorrogar quinze dies més els préstecs des del catàleg en línia de la Xarxa, només cal que indiqueu el vostre número de carnet i la clau. El número d'usuari és el que apareix al carnet de lector (sóls el número) i la contrasenya te la faciliten a la biblioteca. Has d'accedir a l'apartat: Mi Biblioteca de l'OPAC de la Xàrcia.
  • Reserves d'exemplars: També teniu la possibilitat de sol•licitar la reserva d'un exemplar que en el moment de necessitar-lo estiga prestat des del catàleg en línia de la Xarxa.
  • Suggeriment de compra: Si voleu suggerir la compra d'un llibre o qualsevol altre material podeu formalitzar la vostra sol•licitud bé directament en la biblioteca, correu electrònic o mitjançant el formulari de petició que es troba a l'entorn d'usuari de la web de la Xarxa, caldrà que s'identifiqueu amb el vostre número de carnet i clau.

Catàleg de la xarxa de lectura: http://xlpv.cult.gva.es/absysnetopac

Documentació: http://xlpv.cult.gva.es/vindex.php