• Inici
  • Actualitat
  • Més d’un centenar de persones participen en la ‘Nit de Bruixes’ organitzada per la Regidoria de Festes de Simat

Més d’un centenar de persones participen en la ‘Nit de Bruixes’ organitzada per la Regidoria de Festes de Simat

Nit_bruixes.jpeg

Els xiquets i xiquetes van gaudir d’una cercavila amb disfresses, un castell màgic unflable i molta música

 

El passat dissabte, 3 de novembre, Simat de la Valldigna va albergar diverses activitats per a celebrar la ‘Nit de bruixes’ o ‘Halloween’ amb els més menuts i les més menudes de cada casa.

Enguany era la segona vegada que se celebrava aquesta festa amb els més menuts al poble simater donada la bona acollida que tingué l’any passat.

Des de la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Simat de la Valldigna, qualifiquen la celebració de «tot un èxit» atés que va congregar més d’un centenar d’assistents. Així mateix, destaquen que celebracions com aquesta, adreçades a la població infantil, «contribueixen a estimular la seua imaginació alhora que es diverteixen».

La festa començà amb la desfilada dels xiquets i xiquetes, disfressats de personatges fantàstics, per tot el poble i acompanyats per la música de la xaranga de Simat. La cercavila acabà a la Font Gran, on estava instal·lat un gran castell màgic unflable on s’ho van passar d’allò més bé. A més a més, la vetllada va estar amenitzada per una disco mòbil que convidà a ballar amb els seus temes a grans i menuts.

Des del Consistori s’agraeix la participació als menors, a la xaranga de Simat, al Dj, als pares i mares que van acompanyar els seus fills i filles i a la Policia Local per la seua col·laboració.

bruixessimat.jpg