• Inici
  • Actualitat
  • Simat de la Valldigna guardonarà el 9 d’octubre al Club de córrer ‘La llebre’ i les directores de les escoles públiques municipals

Simat de la Valldigna guardonarà el 9 d’octubre al Club de córrer ‘La llebre’ i les directores de les escoles públiques municipals

Simat 9 octubreL’Ajuntament de Simat de la Valldigna ha donat a conéixer la programació d’actes amb motiu de la commemoració del 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana. Tanmateix, ha fet públics els guardonats de la III edició dels Premis Jaume II el Just, uns guardons que reconeixen la tasca d’entitats i particulars destacats que amb el seu compromís milloren la localitat de Simat.

Els actes programats començaran el pròxim diumenge, 7 d’octubre, i tindran com a protagonistes als més menuts i menudes de cada casa. A partir de les 16.30 i fins a les 20.00 hores hi haurà activitats com parc multiaventures o castell inflable a la Font Gran. A més a més, al mateix emplaçament, de cinc a set de la vesprada hi haurà un taller de manualitats.

Ja el dia 9 d’octubre, a les dotze del migdia i al saló de plens de l’Ajuntament, es lliuraran els Premis Jaume II el Just, que reconeixeran en aquesta ocasió al club de córrer ‘La llebre’, a Rosa Ma. Martín Santandreu, directora del CEIP Valldigna, i a Tatiana Mollà Pérez, directora de l’escoleta infantil municipal.

Seguidament, a les 13.00 hores hi haurà una Batukada des de la Font Menor fins a la Font Gran i a les 14.00 hores, paelles a l’esplanada del carrer dels Brolls.
Per finalitzar la festivitat, a les 17.30 hores, hi haurà revetlla popular a la Font Gran amenitzada per l’orquestra La Fiesta.

L’alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet, anima a tota la ciutadania a participar i gaudir de les activitats programades per aquesta data assenyalada i a «viure amb alegria el dia de totes i tots els valencians».