Comunicat del dijous, 20 d'octubre de 2016

1. El Casal Jove de Simat informa que el Circuit de Música Jove, actuarà demà, a les 24:00h, en el Pub Junior.

2. La Regidoria d’Esports informa que demà divendres, a les 17:30h, es donaran classes de tenis per a xiquets i xiquetes de 8 a 15 anys i el dissabte a les 9:00h, per a adults, a partir de 15 anys. Els interessats en inscriure’s que es presenten al Poliesportiu.

3. Es fa saber al poble que l'Ajuntament de Barx ha organitzat per a aquest cap de setmana una exhibició de vehicles 4x4, que faran excursions no competitives i recorreran part del terme de Simat , per les Foies i el Pla de Corrals. 

4. Càritas Parroquial informa que s'ha iniciat la campanya del kilo de 2016. Es poden fer les aportacions a la parroquial hui i demà de 18:30h a 19:30h i també a l'església i la capelleta els diumenges.

5. La Pelaora de Simat, Carhuya Citrics, informa que demà divendres comença la campanya de compra de taronjes. Es compra navelina trencà de color, a 2.40€ el caixò de 20kg.

6. Es fa saber al poble que el Grup Muntanya Valldigna en col·laboració amb els Ajuntaments de Simat i Tavernes, i La Caixa de Simat, ha organitzat per a aquest dissabte la sisena edició de la neteja del Riu Vaca. Qui vullga participar ha d'acudir a les 8:00h a la porta del Monestir. Cal portar calçat adequat i esmorzar.