Comunicat del dijous, 8 setembre 2016

1. La Regidoria de Cultura convida al poble, a la presentació del llibre «26 poemas», d’Adriana Serlik, que tindrà lloc demà, a les 19:30h, a la Casa de la Cultura.

2. L’Escola de Música “Mestre Amorós” de Simat comunica que estarà oberta la matrícula fins al dimecres 28 de setembre a les 13:00h. Els impresos per a matricular-se es poden agafar i entregar en la Papereria “Les Graes” o en la Papereria “El Cine”. També poden dirigir-se a qualsevol membre de la Junta Directiva. Este curs s’han de matricular tots els alumnes de nou encara que estiguen matriculats d’altres anys, per a l’actualització de dades. Per a més informació poden dirigir-se a l’Escola de Música tots els divendres de 18:00h - 20:00h. Les classes començaran el dilluns 3 d’octubre.

3. Es fa saber al poble, que demà, a les 18:00h, al Poliesportiu de Simat, es farà la presentació de tots els equips del CF Simat, de la temporada 2016-2017. A continuació, es jugarà l'últim partit de pretemporada entre el CF Simat i l'Olleria.