Comunicat del dimarts, 14 juny 2016

1. L’Ajuntament de Simat informa que han estat aprovades les bases del programa «La Dipu et Beca», per aquest estiu. Les persones interessades poden presentar la sol·licitud i la documentació requerida en les oficines municipals, de 9:00h a 14:00h, fins al pròxim dia 20 de juny.

2. La Regidoria de Turisme informa que, el proper diumenge 19 de juny, es realitzarà una visita guiada per Simat de la Valldigna, emmarcada en el programa de rutes turístiques «Entre Comarques». El preu serà de 4€ per persona. Més informació i inscripcions a la web «Turisme Simat» o a la Tourist Info.

3. L’Ajuntament comunica que, amb motiu de les Eleccions Generals convocades per al dia 26 de juny, totes les persones malaltes o amb mobilitat reduïda que ho desitgen i estiguen inscrites en el Cens Electoral d’aquest municipi, han de comunicar a l’Ajuntament, abans del 22 de juny, la seua voluntat d’exercir el dret a vot, el qual podrà ser garantit amb l’Ajuda de la Creu Roja.

4. L'Ajuntament informa que ja estan disponibles els abonaments per a la piscina municipal, que obrirà el dissabte 18 de juny.