Comunicat del divendres, 4 de setembre de 2020

 

 1. L’Escola de Música “Mestre Amorós” de Simat comunica que la matrícula estarà oberta fins el 13 setembre. Els alumnes que es matriculen per primera vegada poden agafar els impresos per a matricular-se a les papereries: “Les Graes” o “El Cine”. Per a més informació poden dirigir-se a l’Escola de Música. Les classes començaran el dijous 1 d’octubre.

2. Es fa saber al poble que ha faltat Carmen Carmona Carmona, dona de Jose Mendoza. El soterrament serà a les 18:00 h. El vetlatori es fa al tanatori de Simat.
 
3. L’IES La Valldigna informa que el dilluns 7 de setembre serà la presentació d’ESO i FP Bàsica. L’entrada de 1er i 2n d’ESO serà a les 10 hores. 3er i 4td’ESO i FP Bàsica, a les 11:30 hores. L’entrada al centre serà pel pati.
Dimarts 8 de setembre, a les 8:00 h, comença tot l'alumnat de Cicles Formatius i Batxillerat.
L'alumnat de Batxillerat entra per la porta principal.
L’alumnat de Cicles Formatius accedirà per la porta del C/Sant Josep.
Vos esperem a totes i a tots amb mascareta!
 
4. L’Ajuntament informa a tota aquella persona interessada en realitzar el curs de renovació de manipulació de plaguicides que haurà de telefonar a l’Ajuntament, en horari de 9:00 h a 14:00 h, per apuntar-se.
 
5. L’Ajuntament informa a tota aquella persona interessada en realitzar el curs bàsic de manipulació de plaguicides, que haurà d’apuntar-se abans del divendres 11 de setembre telefonant a l’Ajuntament, en horari de 9:00 h a 14:00 h.