Comunicat del divendres, 23 octubre 2015

1. L’Ajuntament convida al poble a la presentació del llibre «El Baró de Foc» d’Isabel Canet, que tindrà lloc esta vesprada a les 19:00h a l’Almàssera del Monestir, i per la nit, a les 22:00h a la Casa de la Cultura, s’interpretarà l’obra de teatre «Per amor l’after». L’entrada és gratuïta.

2. Es fa saber al poble que demà entre les 7:30h i 10:00h del matí aproximadament, passarà per Simat la prova esportiva «II Mondúber Trail» en què participaran els corredors simaters Juan Sirerol (Puxol) i Joan Banyuls (Paquero). Hi haurà punt d’avituallament davant del Monestir i a la Font del Cirer.

3. L’Ajuntament informa que la fireta del llibre es farà dissabte i diumenge a la plaça Ramiro Calatayud.

4. L’Ajuntament informa que demà dissabte a les 20:00h, a l’Església del Monestir, actua el cantant Joan Amèric. L’entrada és gratuïta.

5. El CF Simat informa que demà a les 17:30h jugarà un partit contra el CF Ròtova.

6. L’Ajuntament comunica al poble que l’actor Dani Miquel, actuarà el diumenge a les 17:00h a la Casa de la Cultura. L’entrada és gratuïta.

7. La Regidoria de Sanitat convida al poble a la xerrada sobre el «Pla de seguretat de la Guàrdia Civil dirigit a gent major», que tindrà lloc el dimarts 27 octubre a les 17:30h, a la planta baixa de la Casa de la Cultura.