Comunicat del dimecres, 20 novembre 2019

1. Es fa saber al poble que demà, de 15:00h a 16:30h, a l'aparcament del Centre de Salut, es passarà la I.T.V. a ciclomotors, motocicletes i vehicles agrícoles. Els ciclomotors i motocicletes hauran de demanar cita prèvia. Més informació a l'Ajuntament.

2. La regidoria de Cultura i Festes convida als xiquets i xiquetes de 12 o més anys a participar en el joc «Escapa si pots!», que se celebrarà este divendres, a les 22:00 h, al Casal Jove.

3. La regidoria de Cultura convida al veïnat de Simat a la presentació del llibre de Berenice Bermónt, “El chico que saltó el muro”,divendres a les 19:00 h, a la Casa de la Cultura.

4. L’Ajuntament de Simat informa que este dilluns 25 de novembre s’inicien les activitats de gimnàstica de manteniment i la resta d’esports programats. Podeu consultar l’horari a la pàgina web o a l’ajuntament.

5. L’Ajuntament de Simat informa que el carrer Tavernes, el carrer Molí i el tram de l’avinguda Jaume I ja estan oberts al trànsit. Al mateix temps es comunica que demà quedarà normalitzada la circul·lació en la zona de l’Avinguda de la Valldigna, zona on s’han fet les obres del carrer Molí.

horari definitiu