Comunicat del divendres, 7 desembre 2018

1. Es fa saber al poble que a partir del dilluns i fins finalització d’obres (aproximadament 23 dies), estarà tallat al trànsit el carrer del Cine. Per a facilitar els accessos al carrer Sant Josep, es canviarà provisionalment el sentit de circulació del carrer Barxeta. A causa de les obres, a partir de dilluns, no es podrà fer ús de l’entrada i eixida de vehicles en les cotxeres del carrer del Cine. Es prega que presten atenció a la senyalització provisional i circulen amb precaució.

2. Es fa saber que les persones interessades en posar una paradeta al Mercat de Nadal, que tindrà lloc el 15 i 16 de desembre, poden apuntar-se a la Biblioteca.

3. Es fa saber que demà dissabte, el mercat estarà obert.

4. La Mancomunitat de la Valldigna i la Conselleria de Cultura, conviden al poble a l’espectacle de ‘Juja Teatre’ que tindrà lloc demà dissabte a les 19.00 hores al Monestir de Santa Maria de la Valldigna.

5. El Club de Futbol Simat fa saber al poble que aquest diumenge, dia 9, a les quatre de la vesprada, es jugarà el partit: C.F Simat contra C.D. Conde.