Comunicat del dilluns, 04 de juny de 2018

1. L’Associació de Jubilats i Pensionistes informa que a partir del dimecres, 6 de juny, de 16:00h a 18:00h, tots els dimecres, poden passar a recollir la invitació per al sopar del 6 de juliol, al Bar dels Jubilats.

2. L’Ajuntament de Simat informa als treballadors del Regim General Especialitat Agrària interessats a treballar els propers mesos d’estiu, a l’empara del conveni del SEPE amb les corporacions locals, que hauran d’estar inscrits com a demandants d’ocupació a l’oficina d’Alzira, com a màxim amb data 12 de juny.

3. L’Ajuntament informa que, ja es poden presentar les sol·licituds per a l’ingrés i permanència de l’alumnat en l’Escola Infantil Municipal fins al 15 de juny. Poden trobar tota la informació al tauler d’anuncis de l’Ajuntament o a la web municipal.

4. L’Ajuntament informa que, ja està obert el termini per a la inscripció a l’Escola d’Estiu i l’Escola Esportiva fins al 15 de juny. Les places són limitades. Més informació i inscripcions a la Biblioteca en horari de matí.