Comunicat del divendres, 27 d'abril de 2018

1. La Regidoria d’Esports informa que les activitats de «Simat Esportiu» començaran a partir del dimecres, 2 de maig. El manteniment de tercera edat i escacs es faran en dimecres i divendres a la mateixa hora.

2. L’Escola de Música «Mestre Amorós» de Simat convida a tots els socis i poble en general a l’audició del departament de vent-fusta format per: flautes, clarinets, saxòfons, oboès i fagots que es se celebrarà hui, a les 8 de la vesprada, a l’auditori de la Casa de la Música. Per a més informació poden dirigir-se a l’escola de música.

3. L’Ajuntament informa que demà dissabte, 28 d’abril, es projectarà la pel·lícula «Cigüeñas» per a tots els xiquets i xiquetes, a las 17:15h al Casal Jove.

4. El C.F. Simat fa saber al poble que este diumenge, 29 d’abril, a les 12:00h  es jugarà l’última jornada a casa de la temporada 2017-2018. C.F Simat contra C.F. Benitachell.

5. Es fa saber al poble que el dilluns, 30 d’abril, a partir de les 17:30h fins les 20:30h es podrà donar sang al Centre de Salut.

6. L’Ajuntament informa que el pròxim divendres, 18 de maig es realitzarà un taller de costura a les 16:00h a la Casa de la Cultura. Poden passar a partir del dilluns, 30 d’abril fins al 9 de maig per a realitzar la inscripció a la Casa de la Cultura. El preu és de tres euros i les places són limitades.