Comunicat del dijous, 15 de març de 2018

1. Es fa saber al poble que ha faltat José Tormos Salom. El vetlatori està instal·lat al Tanatori de Juani a Tavernes de la Valldigna. El soterrament serà demà a les 12:00h a l’Església de Sant Pere de Tavernes.

2. L’Ajuntament fa saber que el Centre de Salut estarà tancat demà divendres, 16 de març.

3. L’Ajuntament informa que s’ha publicat l’anunci dels resultats de la primera fase per a la constitució d’una Borsa de Personal de Neteja. Els aspirants disposen d’un període de 10 dies naturals, després de la seua publicació al tauler d’anuncis, per a presentar per Registre d’Entrada els mèrits al·legats. Poden trobar tota la informació al tauler d’anuncis de l’Ajuntament o a la web municipal.

4. El CEIP Valldigna convida al poble a la cremà de la falla, que es celebrarà esta vesprada a les 16:00h. A continuació s’ha preparat un berenar solidari a benefici de l’ONG «Mestres que fem escola», organitzat per les famílies, mestres i xiquetes i xiquets de 5é i 6é de primària.

5. L’Ajuntament fa saber que ja es poden apuntar per a l’esmorzar de la passejada de la dona, a la Biblioteca Municipal en horari de matí fins al dijous, 22 de març. La passejada de la dona se celebrarà el pròxim diumenge, 25 de març.