Comunicat del dijous, 08 de març de 2018

1. L’Ajuntament informa que ja s’han publicat els resultats del segon examen per a la constitució de la Borsa de Personal de Neteja. Hi ha fins demà divendres, 9 de març, per a realitzar al·legacions o reclamacions. Podeu trobar tota la informació a la web municipal o al tauler d’anuncis de l’Ajuntament.

2. Es fa saber al poble que l’AMPA del CEIP Valldigna ha organitzat una xerrada sobre l’assetjament escolar per als pares i mares i públic en general. La xerrada, a càrrec de la Guàrdia Civil, es realitzarà hui, a les 17:30h a la sala multiusos de l’escola.

3. L’Ajuntament informa que demà divendres, 9 de març, és l’últim dia per a realitzar les inscripcions per a l’Escoleta de Pasqua 2018 a la Biblioteca Municipal. El preu és de 10 euros.

4. L’Associació d’Ames de Casa fa saber a les sòcies que el dissabte, 10 de març, se celebrarà el Dia de la Dona. La missa serà a les 12:00h i després hi haurà una picadeta en el Bar Ramonet.

5. L’Ajuntament fa saber que el pròxim diumenge, 11 de març, a les 12:00h, se celebrarà la II edició del concert compost íntegrament per dones, titulat «En clau de dona» a l’Auditori de la Casa de la Música de Simat.