Comunicat del divendres, 2 març 2018

1. Es fa saber al poble que ha faltat Araceli Garrido Gómez, mare de José Daniel i Araceli. El vetlatori s’instal·larà al tanatori Simat a partir de les 16:00h, i la missa serà demà, a les 11:30h, a l’Església.

2. La Societat de Caçadors San Humberto convoca als socis a l’assemblea general que es realitzarà esta nit, a les 21:00h, en la Casa de la Cultura. Es prega la màxima assistència.

3. L’Ajuntament informa que demà dissabte, dia 3, a les 17:30h, al Casal Jove, es projectarà la pel·lícula «Trolls», per a tots els xiquets i xiquetes.

4. L’Ajuntament comunica que el pròxim dimecres, 7 de març, s’ha convocat el segon examen de la borsa de personal de neteja, a les 11:00h, al Poliesportiu Municipal. Poden trobar tota la informació al tauler d’anuncis de l’Ajuntament i a la web municipal.

5. L’Ajuntament fa saber que el dissabte, 17 de març, a la Casa de la Cultura es realitzarà un taller de manualitats per a xiquets i xiquetes, a partir dels 4 anys. Les inscripcions es poden realitzar a la biblioteca fins al dimecres, 14 de març.