Comunicat del dijous, 01 de març de 2018

1. La Societat de Caçadors San Humberto convoca als socis a l’Assemblea General que tindrà lloc demà divendres, 2 de març, a les 21:00h, en la Casa de la Cultura. Es prega la màxima assistència.

2. L’Ajuntament informa que ja es poden realitzar les inscripcions per a l’Escoleta de Pasqua 2018 a la Biblioteca Municipal fins al divendres, 9 de març. El preu és de 10 euros.

3. L’Ajuntament informa que este dissabte, 3 de març, es projectarà la pel·lícula «Trolls», per a tots els xiquets i xiquetes, a les 17:30h al Casal Jove.

4. L’Ajuntament comunica que el pròxim dimecres, 7 de març, s’ha convocat el segon examen de la Borsa de Personal de Neteja, a les 11:00h al Poliesportiu Municipal. Poden trobar tota la informació al tauler d’anuncis de l’Ajuntament o a la web municipal.

5. L’Ajuntament informa que tots aquells bars i comerços que vulguen participar en la fira que es realitzarà per a commemorar el Dia de la Valldigna podran presentar les sol·licituds fins al dilluns, 5 de març a l’Ajuntament. També, es podran demanar les sol·licituds a l’Ajuntament.