• Inici
  • Actualitat
  • La Conselleria d’Educació distingeix tres alumnes del CEIP Valldigna

La Conselleria d’Educació distingeix tres alumnes del CEIP Valldigna

Premi Extr. Primaria 2016 32b

 

La Conselleria d'Educació Cultura i Esport ha distingit tres alumnes del CEIP Valldigna amb sengles Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d'Educació Primària. Francisco Blasco Llàcer, Víctor Cabanilles Palmer i Paula Pelegrí Mora van rebre el guardó al millor expedient acadèmic, en un acte celebrat fa uns dies en el marc incomparable del Palau de les Arts de València, al qual van assistir la directora del CEIP Valldigna, Rosa Mari Martí, la regidora d’Educació, Cultura i Normalització Lingüística de l’Ajuntament, Inés Coronel, i l’alcalde, Víctor Mansanet, els quals van felicitar els xiquets i la xiqueta premiats, així com els familiars que els acompanyaven.

Enguany, la Conselleria d’Educació ha guardonat 1.513 alumnes del País Valencià, 1.029 de centres públics i 484 de centres privats i concertats. La xifra de premiats i premiades ha anat creixent en els últims anys i ha passat de 237 en el curs 2009-2010 a 1.513 en aquesta última edició, corresponent al curs 2014-2015. “Això és una mostra evident de l'alt grau d'excel·lència de l'alumnat del País Valencià en l'etapa d'Educació Primària”, indica Inés Coronel. L’alcalde de Simat valora també “l'esforç del professorat en millorar l’educació pública i de qualitat”. En concret, es tracta d'alumnes que van acabar el curs 2014-2015 amb una nota mitjana de 10 en l'etapa de Primària. A més, se'ls anotarà aquesta distinció en el seu historial i expedient acadèmic per mitjà d'una diligència específica que haurà d'omplir el centre docent en què l'alumne haja finalitzat l'etapa.

La Conselleria també concedeix guardons, a més, als millors estudiants d'Educació Secundària, als de Batxillerat i als de Formació Professional per a promoure l'excel·lència acadèmica en el sistema educatiu del País Valencià. L’alumnat del CEIP Valldigna gaudeix d’un bon nivell, com ho demostra que d’un màxim de tres guardons en el centre, haja assolit els tres.

Simat de la Valldigna, 28 d’abril de 2016