• Inici
  • Actualitat
  • Simat reinicia les classes del seu 'Taller de la Memòria' dirigit a majors de 60

Simat reinicia les classes del seu 'Taller de la Memòria' dirigit a majors de 60

1.jpeg

Ahir va ser la particular i molt especial Tornada a l'escola de 10 persones majors de 70 anys de Simat. 10 persones que tornaven al cole, al seu Taller de Manteniment Cognitiu i Hàbits Saludables, més conegut per ells i elles com el Taller de la Memòria.

Impartit per l'ONG CDR de La Safor (Centre de Desenvolupament Rural), el taller té els principals objectius de previndre la demència i aconseguir un envelliment saludable, encara que serveix alhora per a fins i tot alfabetitzar a persones majors de 80 i 90 anys que no pugueren acabar l'actual ensenyament obligatori quan eren xiquets al seu moment.

cartell.jpeg

Tots els dimarts a les 9:30h i amb la professora Sandra Luz Souto Parrados, qui vullga pot acudir a estes classes, gratuïtes per a les usuàries, que conten amb la col·laboració de la Conselleria de Polítiques Inclusives i l'Ajuntament de Simat.

3.jpeg

La regidora d'Educació de Simat, Lucía Bataller, considera este taller "d'una gran utilitat per a totes les persones d'avançada edat en general perque és com entrenar i exercitar el cervell per a que este estiga en forma i així allargar la vida mental saludable de la gent".

2.jpeg

Motivar les persones majors cap a la participació en activitats culturals i d’oci com a via de desenvolupament personal i integració social; promoure hàbits i estils de vida potenciadors de la salut mental i la recuperació de la memòria i l’autoestima; establir hàbits de vida saludable pel que fa a alimentació i la prevenció de malalties i hàbits higiènics... Els avantatges i al·licients d'este taller són innombrables.

GABINET DE PREMSA DE L'AJUNTAMENT DE SIMAT DE LA VALLDIGNA