Cultura a la Fresca 2021, un somni de moltes nits d'estiu

Vídeo resum d'un estiu cultural 'a la fresca'.

Rialles, música que ens ha fet volar, teatre, diversió màxima a l'aigua, danses, jocs, màgia... Quin estiu... Esta edició de cultura a l'aire lliure passarà a la història perque alguns dels seus moments romandran als nostres caps, a la nostra memòria. Per sempre.

No era un estiu fàcil. Havíem de comportar-nos. Complir amb les normes, amb les restriccions i messures sanitàries. Havíem d'estar asseguts, mantindre distàncies...

Però res ens parà. Continuarem endavant amb tots els obstacles i impediments. Vos ho devíem. I confiàvem en vosaltres.

I heu estat i no ens heu fallat. Heu sabut estar i gaudir. Entre tots i totes ho hem fet possible.

La regidora de Cultura i Festes, Almudena Donet, només té paraules d'agraïment: "vull donar les gràcies pel grandíssim comportament de tota la gent. Seguim treballant pel poble i seguirem fent cultura i entreteniment. Açò no devia parar i l'estiu a la fresca ha sigut tot un èxit gràcies als simaters i simateres. Ells i elles fan que açò valga la pena i ens donen els ànims i energies per a continuar fent de Simat un punt neuràlgic cultural a la Valldigna".

Al vídeo voreu només alguns dels moments d'estos últims quatre mesos però en són molts més. Un humil recordatori de tot el que hem viscut amb vosaltres este estiu de 2021. Gràcies!

GABINET DE PREMSA

AJUNTAMENT DE SIMAT