• Inici
  • Actualitat
  • Simat aconsegueix una subvenció de 241.358,40€ per al nou Taller Ocupacional ECOSIMAT III

Simat aconsegueix una subvenció de 241.358,40€ per al nou Taller Ocupacional ECOSIMAT III

ECOSIMAT_III.jpg

L'Ajuntament de Simat de la Valldigna rebrà per tercera vegada la subvenció del taller d'ocupació ECOSIMAT, per a la conservació, recuperació i millora de paratges naturals i repoblació forestal. El taller començarà al desembre, durarà un any i acullirà deu alumnes/treballadors participants, més tres directius docents i suport administratiu i auxiliar.

Més de 240.000€ serà la quantitat que enguany percebrà Simat per al desenvolupament del projecte T.E. ECOSIMAT III: CONSERVACIÓ IRECUPERACIÓ NATURAL I FORES, un programa mixte d'ocupació-formació amb l'objectiu de millorar el medi natural i forestal del poble i previndre els incendis forestals.

Totes les accions contingudes al taller es realitzaran d'acord amb el contingut del Pla Local de Prevenció d'Incendis Forestals de Simat de la Valldigna, que inclou les normes tècniques a complir i la gestió de residus generats, així com la resta d'especificacions tècniques.

ECOSIMAT_III_2.jpg

Participants de la primera edició del ECOSIMAT duguent a terme tasques del taller.

L'ECOSIMAT actuarà en les següents zones: Les Foies, el Barranc dels Llops, la zona de la carretera de Barx fins Les Foies i la zona disseminada del Pla de Corrals.

Cal recordar que l'Ajuntament de Simat també està pendent de diverses ajudes sol·licitades però encara no concedides com ara EM DONA, ECOVID, EMPUJU o T'AVALEM, les quals "suposaran una important espenta per a l'economia i dinamització del poble, així com per a paliar la crisi laboral que patix una part de la nostra població", declara l'alcalde de Simat, Víctor Mansanet.

GABINET DE PREMSA DE L'AJUNTAMENT DE SIMAT