• Inici
  • Actualitat
  • El CEIP Valldigna entrega dels premis Sambori i el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic

El CEIP Valldigna entrega dels premis Sambori i el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic

sambori

El CEIP Valldigna entrega dels premis Sambori i el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic

La directora del CEIP Valldigna, Maria José Plancha, i la regidora d’Educació de Simat de la Valldigna, Lucia Bataller, ha entregat este matí els premis Sambori i el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic 2019-2020.

La directora del centre ha explicat que «estos guardons no se solen donar al centre, ja que en el cas dels premis Sambori s’atorguen al municipi on s’ha realitzat la trobada i el premi extraordinari es dona a València, però la situació sanitària no ho ha permés».

Noa Olcina, Aina Català, Alin Nedelea, Hanae Hobbadi i Josep Ferrando han sigut els guanyadors del premi Sambori, al temps que l’obra de Paula Donet, «El misteriós animal», ha obtés el premi Sambori comarcal. Estos guardons pretenen promoure i difondre l’ús literari del valencià dins l’àmbit escolar.

Per últim, el centre ha entregat el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic 2019-2020 a l’antiga alumna Anna Mogort, qui ha rebut un diploma a l’excel·lència expedir per la Conselleria d’Educació i, a més, constarà en el seu expedient acadèmic.

Majo Plancha ha felicitat Anna pel seu treball i ha remarcat que «és un exemple a seguir per la resta de l’alumnat». Per la seua banda, Lucia Bataller ha donat l’enhorabona a tots els premiats i els ha animat a continuar mostrant el seu talent.

2