• Inici
  • Actualitat
  • Més de 500 persones van disfrutar del concert de Valldigna Brass Ensemble

Més de 500 persones van disfrutar del concert de Valldigna Brass Ensemble

1

Més de 500 persones van disfrutar del concert de Valldigna Brass Ensemble

El passat dissabte 29 de maig, la banda de música Valldigna Brass Ensemble, dirigida per David Llàcer, va actuar davant més de 500 persones dins del cicle «Cultura a la fresca», organitzat per la Regidoria de Cultura a les portes del Monestir de la Valldigna.

Uns 60 músics, la majoria instrumentistes de vent i metall, van interpretar diferents peces de Rafael Ferro García, Camilo Blanes o Xavier de la Iglesia, entre d’altres. A més, entre els músics es trobaven alguns veïns del municipi com el tubista Josep Gómez, el trompetista Florenci Monsálvez, el trompetista Marc Ferrando o el percusionista Sixte Escrihuela.

A l’acte van acudir l’alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet, i la regidora de Cultura, Almudena Donet, qui va agrair la col·laboració de la Societat Unió Musical de Simat, la Mancomunitat de la Valldigna i els serveis de la Brigada Municipal.

Per la seua banda, el primer edil del municipi va destacar la trajectòria de David Llàcer i va destacar que «em sent afortunat de gaudir d’este espectacle en un entorn impressionant, amb uns músics meravellosos i amb un gran públic».

Al finalitzar el concert, Donet li va fer entrega d’una placa commemorativa a David Llàcer, qui es va iniciar en el món de la música a l’escola Mestre Amorós de Simat de la Valldigna i actualment és tuba solista a l’Orquestra de València.