MedieVall Ensemble actua davant 120 persones

foto 3

MedieVall Ensemble actua davant 120 persones

El passat dissabte 22 de maig, el grup MedieVall Ensemble va actuar al carrer Convent de Simat de la Valldigna dins del cicle de concerts «Cultura a la fresca», organitzat per la Regidoria de Cultura. Durant l’actuació, més de 120 persones van poder gaudir de diferents peces musicals medievals interpretades pels tres components.

Esta agrupació va nàixer per l’interés de Lidia Patricia Garcia, Laura Valls i Sixte Escrihuela «en aprofundir en la música medieval», segons exposen els seus components. A més, els tres són alumnes del Centre Internacional de Música Medieval, que té la seua seu al Monestir de la Valldigna.

A l’acte va acudir l’alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet, i la regidora de Cultura, Almudena Donet.

La regidora de Cultura, Almudena Donet, va agrair «l’interés del grup per participar en esta edició cultural» i va destacar que «una setmana més es demostra el potencial que tenen els músics locals».

Els concerts continuaran esta setmana al carrer Convent amb l’actuació del grup «Valldigna Brass Ensemble & David Llàcer», qui ha esgotat les quasi 500 entrades en menys de quatre hores.

foto 5