El músic simater Marc Ferrando actua este dissabte

concert marc ferrando

El músic simater Marc Ferrando actua este dissabte

El jove músic i veí de Simat de la Valldigna, Marc Ferrando, actuarà este dissabte 15 de maig al carrer Convent, a les 20:30 h, dins la segona edició del cicle «Cultura a la fresca», organitzat per la Regidoria de Cultura.

Ferrando, qui toca el piano i la trompeta, estarà acompanyat pel seu professor i pianista Francisco Pérez Perelló. El jove va iniciar als sis anys els seus estudis musicals a l’escola «Mestre Amorós», situada al municipi, i actualment estudia al Conservatori Professional de Música «José Manuel Izquierdo», a Catarroja.

Durant els últims anys, ha guanyat alguns premis com el concurs internacional de piano «Vila de Xàbia» o el «Maestro Serrano» i els concursos internacionals de trompeta «Joves Intèrprets Ciutat de Llíria» i «Lucio Octavio Magio». A més, va obtindre el premi absolut al concurs «Joves Valors Valencians» i recentment ha aconseguit una beca de la Fundació Ferrer Salat, del conservatori del Liceu de Barcelona.

Ferrando ja va actuar a la primera edició de «Cultura a la fresca» davant de més de cent persones i, per això, la regidora de Cultura, Almudena Donet, agraeix «la seua confiança i el fet de tornar a compartir la seua música amb tot el veïnat».