Lourdes Boïgues realitza una xerrada al CEIP Valldigna

8

Lourdes Boïgues realitza una xerrada al CEIP Valldigna

L’escriptora simatera Lourdes Boïgues, qui ha publicat 19 obres, ha estat este matí amb l’alumnat de cinqué i sisé de primària del CEIP Valldigna per tractar la seua obra «La mascota que no existia», la qual ja havien llegit i treballat anteriorment a classe.

Durant la xerrada, Boïgues ha recordat que ella també va estudiar a eixe centre des del 3 als 13 anys i «té molts bons records», ja que, a més, «va començar a estimar la literatura en eixes aules».

L’escriptora, a proposició de la seua obra, ha explicat als més menuts algunes mascotes estranyes i els ha contat algunes endevinalles. Posteriorment, ha parlat de la seua obra i l’alumnat li ha pogut preguntar algunes curiositats. Entre d’elles, han parlat sobre l’estima a les mascotes, la seua trajectòria literària o els projectes futurs.

A més, ha animat els xiquetes i les xiquetes a escriure perquè «la literatura ens dona poder». Boïgues ha recalcat que «a ella també li feia vergonya escriure històries i, per això, les amagava de menuda», però ha destacat que «allò més important és no decaure».

Per acabar, Boïgues ha signat el seu llibre a tot l’alumnat amb l’objectiu que mai obliden eixa xerrada ni el seu llibre.

14 13