• Inici
  • Actualitat
  • Terra Brass inicia la segona edició de «Cultura a la fresca»

Terra Brass inicia la segona edició de «Cultura a la fresca»

 

9

Terra Brass inicia la segona edició de «Cultura a la fresca»

El passat dissabte 8 de maig, el grup musical Terra Brass va obrir la programació de la segona edició de «Cultura a la fresca», organitzada per la Regidoria de Cultura de Simat de la Valldigna i que es realitzarà durant les pròximes setmanes al carrer Convent amb una varietat d’actuacions per a diferents grups d’edat.

Durant l’actuació, que va durar al voltant d’una hora i mitja, els músics van tocar diferents gèneres musicals i, a través de la música, van fer viatjar els més de 60 assistents a diferents països com Mèxic.

La regidora de Cultura, Almudena Donet, va ser l’encarregada de presentar l’acte i va destacar que amb esta sèrie de concerts «pretenem donar tot el nostre suport a la cultura i als nostres artistes locals i, sobretot, demostrar que la cultura és segura». A més, Donet va recordar que «han sigut setmanes molt dures, en què per la salut de totes i de tots, es van haver d’ajornar molts dels projectes planejats». Tot i això, va remarcar que «des de la regidoria hem estat treballant en tot moment i, tot el que no s’ha pogut fer als carrers, ho hem traslladat a les xarxes socials» amb l’objectiu de «continuar mantenint unit el poble».