• Inici
  • Actualitat
  • Simat organitza diferents activitats culturals este cap de setmana

Simat organitza diferents activitats culturals este cap de setmana

terra brass

Simat organitza diferents activitats culturals este cap de setmana

La Regidoria de Cultura de Simat de la Valldigna ha organitzat diferents activitats culturals per al pròxim dissabte 8 de maig.

Les activitats s’iniciaran a les 17:30 h amb la segona classe del curs d’iniciació de monopatí, on diferents xiquets i xiquetes d’entre 8 i 20 anys aprendran algunes tècniques relacionades amb esta disciplina. L’objectiu de la regidoria es prolongar el curs fins al mes de juny.

A les 19:00 h, la Mancomunitat de la Valldigna, formada pels pobles de Barx, Benifairó de la Valldigna i Simat de la Valldigna, ha organitzat el concert «Tornaveus, polifonies tradicionals» al Monestir de la Valldigna. Els cinc integrants del grup (quatre dones i un home), al llarg de l’actuació, cantaran a veus acompanyats de molts pocs instruments. Ells assenyalen a la seua pàgina web que són coneixedors de diferents possibilitats tradicionals i, a més, posen en pràctica un repertori en què es poden sentir cançons religioses o amb un to humorístic o picant, entre d’altres.

Per últim, a les 20:00 h, actuarà al carrer Convent el grup Terra Brass, format per cinc músics que interpretaran diferents peces.

La regidora de Cultura, Almudena Donet, ha assenyalat que amb estes activitats «pretenem alcançar a diferents grups de població i donar-li suport a la cultura».

Totes les activitats tindran un aforament limitat degut a la crisi sanitària de la COVID-19 i, per tant, caldrà apuntar-se prèviament a través del whatsapp.