• Inici
  • Actualitat
  • Simat participarà en la Trobada Anual de Pobles Màgics d’Espanya

Simat participarà en la Trobada Anual de Pobles Màgics d’Espanya

pueblo mágico

Simat participarà en la Trobada Anual de Pobles Màgics d’Espanya

El municipi de Simat de la Valldigna participarà la pròxima tardor en la Trobada Anual de Pobles Màgics d’Espanya, segons s’ha comunicat al consistori a través de la Xarxa de Pobles Màgics.

El municipi forma part d’esta xarxa, en la qual es troben tres poblacions valencianes més, que són Macarell, Nules i Bocairent.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Institut de Desenvolupament Local i Estudis Socials IDL amb l’objectiu de crear una estratègia diferenciadora i de qualitat i garantir l’impuls del coneixement i desenvolupament turístic dels pobles que participen. Per poder formar part, es va analitzar la qualitat de vida, l’urbanisme, el patrimoni, les festes i tradicions, la gastronomia, els productes locals, els paisatges i la natura del municipi.

Des de la xarxa destaquen que durant els pròxims mesos, i en funció de l’evolució de la pandèmia i l’efectivitat de les vacunes, es programaran activitats presencials per donar a conèixer el municipi de Simat de la Valldigna com a poble màgic.