Bases reguladores del Pla Resistir Parèntesi

logo 1 simat 14 x 16

Bases reguladores del Pla Resistir Parèntesi

Per Decret d'Alcaldia 2021-0195, d'11 de març, han estat aprovades la convocatòria i les bases reguladores per a la concessió directa de les ajudes Parèntesi autònoms i microempreses, l'activitat dels quals s'ha vist afectada per la pandèmia provocada per la COVID-19, en el marc del Pla Resistir aprovat per la Generalitat Valenciana. Estes bases seran publicades en el Butlletí Oficial de la Província de València. 

Estes ajudes, a les quals es va adherir el consistori del municipi el passat mes de febrer, intenten pal·liar “la crisi laboral dels treballadors, treballadores i comerços més afectats per la pandèmia que patim”, declara l’alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet.

L’ajuda total ascendeix a 60.442 euros, aportats per la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i l’Ajuntament de Simat de la Valldigna.

El contingut íntegre de les bases i la resta de documentació de la convocatòria estan publicada en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament de Simat i a la part de baix d'esta publicació. 

L’Ajuntament publicarà un ban en el moment en què s’òbriga la convocatòria.

pdfBases_de_convocatòria_Pla_Resistir_Parèntesi.pdf